2015-06-18 18:15:50• hírek • Szatmár.ro

A járdára lökte a taxit a kamion, egy ember megsérült

A balesetben egy járókelő sérült meg: nem tudott elugrani a taxi elől.

Egy, a szemtanúk szerint meglehetősen gyorsan haladó kamionos okozott közlekedési balesetet a Hegyi úton, a Billa közelében. A bukaresti rendszámú Volvo kamion a belső sávon érkezett 17-es lakótelep bejáratánál található körforgalomba, majd hajtott tovább a városközpont felé.

Figyelmetlen volt azonban, amikor sávot váltott, azt mondja a kamion vezetője, hogy nem vette észre a külső sávon szabályosan közlekedő taxit. A kamion a Chevrolet hátsó részének ütközött, a személygépkocsi az ütközés erejétől pedig a járdára hajtott. Ott egy középkorú férfi már nem tudott elugrani előle - pontosabban átugrani egy alacsony kerítést. Az autó pont a bal lábát érte el, a férfi pedig egy elég súlyos lábtörést szenvedett. Az áldozat sérülését a SMURD rohammentősök látták el, majd szállították kórházba.

"Hiába dudáltam, a kamion csak húzott rám... amikor pedig elért, már nem tudtam irányítani az autót. A gyalogos megpróbálta átugrani a kerítést, hogy megússza az ütközést, de az autóm csak elérte az egyik lábát" - mondta a Szatmár.ro-nak a taxis.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: