2011-11-23 08:37:14• hírek • Kertész Róbert/MTI

Eltalált 19 meccset, milliomos lett

A Liverpool győzelmével lett meg a nagy nyeremény
A Liverpool győzelmével lett meg a nagy nyeremény

Jóval több mint félmillió fontot nyert 86 pennynek megfelelő téttel egy brit fogadó, aki egyszerre 19 meccs győztesére tippelt - kivétel nélkül helyesen.

A szerencse ismeretlen kegyeltjéről csak annyit tudni, hogy egy kis máltai faluban élő brit állampolgár, aki az angol és a skót focibajnokság 19 hétvégi találkozójára épített fel sorozatfogadást - ám csak 1 eurót kockáztatott meg.
Ez a szerény tét is azonban busásan bejött, a halmozódó nyereményesélyek révén ugyanis összesen 585 143 fontot és 24 pennyt - vagyis több mint 2,8 millió lejt - nyert.

Az illetőnek nehéz hétvégéje lehetett, ugyanis a 19 meccsből 18-at szombaton játszottak, és mindegyik az általa győztesnek tippelt csapat diadalával végződött, a Chelsea és a Liverpool összecsapására viszont vasárnap estig várnia kellett. Ráadásul az általa megtippelt eredmény, vagyis a Liverpool idegenbeli győzelme csak a 87. percben dőlt el, Glen Johnson góljával.
Ha az utolsó mérkőzést a Chelsea nyeri, vagy az eredmény döntetlen, a fogadó egy pennyt sem kapott volna.

A William Hill fogadóiroda-hálózat szóvivője a keddi Daily Mirrornak elmondta: a cégnél senki nem emlékszik arra, hogy valaha is bárki megnyert volna egy ilyen csekély nyereményesélyű sorozatfogadást. A szóvivő hozzátette: a névtelenségét őrző játékos azt mondta az irodának, hogy eddig nem Liverpool-drukker volt, de most már az...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: