2011-09-16 09:17:31• hírek • bors

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban. Az RTL Klub tehetségkutatójának válogatásán nem mindenki tudta kezelni a kudarcot, volt, aki a bírálatra dühkitöréssel reagált. Repült a mikrofonállvány, csicskának bélyegezték a mentorokat.

Röpködtek a káromkodások, repültek a mikrofonállványok az X-Faktor 2011 válogatóján. A szombaton adásba kerülő tehetségek némelyike nehezen viselte a mentorok kritikáját. Nagy Feróék kaptak hideget-meleget.

Richárd, miután az ítészek hosszasan szapulták harmatos teljesítményét, kirohant a színpadról, a kulisszák mögött várakozó Ördög Nóra kérdéseire sem válaszolt, de amint elviharzott mellette, megvetően odavetette: – Csicskák voltak!

Richárd jámbor buddhista szerzetesnek tűnt a nem sokkal utána fellépő Norberthez képest. Miután a mentorok megpróbálták értékelni a rocker produkcióját, Norbi idegei felmondták a szolgálatot. Felbőszült bikaként rontott ki a színpadról, ügyet sem vetve Ördög Nórára, majd a sarokba vágta a mikrofonállványt. A jelenlevők elhűlve figyelték az ijesztő magánszámot, a műsorvezetőben pedig viharos csatát vívott a döbbenet és az ijedtség.

– Folyamatos a feszültség a jelentkezőkben, felfokozott idegállapotban vannak, és a családjuk előtt sem szeretnének rosszul szerepelni. Nem is feltétlenül a mentorokra haragszanak, hanem sokszor inkább magukra. Norbival is ez történt, néhány nap múlva egy mentoroknak küldött e-mailben bocsánatot kért – árulta el Nóri. – Mindannyian döbbenten állunk az ilyen indulatkitörések előtt. Amikor Norbi földhöz vágta a mikrofonállványt, irtózatosat szólt. Akkor már én is megijedtem. Attól nem féltem, hogy engem is pofon vág, mert sokan voltunk a teremben.

(Bors)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: