2019-07-13 07:11:12• hírek • Nagy Tímea

Elstartolt az Utcazene Fesztivál, nemzetközi színpaddá vált Szatmárnémeti belvárosa (szombati program)

Képek a StreetMusic Festival Facebook-oldaláról
Képek a StreetMusic Festival Facebook-oldaláról

Péntek délután csaptak a húrok közé a zenészek és az artisták. A belváros hét pontján találkozhat velük, és még olyan helyszínen is, melyre nem igen gondolt volna.

Idén nem csak a produkciókra és a helyszínekre, hanem a vendéglátásra is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők, így street food különlegességekkel is próbálkozhat a közönség a koncertek között. A változatos étel- és ital felhozatalban igazi ínyenc fogásokkal, de eredeti, hagyományos ízekkel egyaránt kecsegtetnek. Kár lenne kihagyni.

 

A formációk színpompás stíluskavalkádja szinte kétségbeejtő, hiszen a közönség mindenhol ott szeretne lenni egyszerre. Ezért is jó, hogy a bandák a három nap alatt több alkalommal adják elő repertoárjukat, az artisták is többször mutatják meg tehetségüket. Így senki nem marad le a fellépők műsorairól, a kedvenceket több alkalommal is megnézhetik a lelkes fesztiválozók.

 

Az idei rendezvényre több mint 70 előadó érkezett, köztük egyszemélyes zenekar, kétszemélyes banda, fúvós csoport, folkos csapat, légtornász, kötéltáncos, rúdgyakorlatosok. Továbbá gitárossal, tűzzsonglőrrel és szájharmonikással is összefuthatnak vasárnap estig a parkban és környékén.

 

Az Utcazene Fesztiválra idén a szervezől elhozták az egyetemi városok bakelites bulijainak hangulatát, így három napon át nyolc DJ-vel várnak mindenkit a StreetBeats elektronikus zenei színpadnál! Péntek délután a Vécsey ház, a Szépművészeti Múzeum udvarán az eklektikus hangzás jegyében indult az újdonság, mely három napon át várja modern hangzások szerelmeseit. A "chill" hangulat garantált, melyről a lemezlovasok mellett a puffok, párnák, fotelek és a frissítők gondoskodnak.

 

Amennyiben az időjárás engedi, a szombat esti programok a következőek:

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: