2010-12-28 08:04:33• hírek • www.blikk.hu

Elsöprő szerelem Tabáninál

Soha nem volt még ilyen szerelmes Tabáni István! A Csillag születik felfedezettje és párja, Csilla egy évvel ezelőtt ismerkedett meg, az akkor még „friss" énekes álmában sem gondolta volna, hogy a tehetségkutató műsorral nyert milliók mellé még szerelmet is nyer.

- Tavaly, a Csillag születik-gálán találkoztunk először, és azóta alakult szorosabbra a kapcsolatunk. Úgy érzem, nagyon jól kiegészítjük egymást, mellette tényleg azt mondhatom, hogy kerek lett az életem - lelkendezett a Blikknek Tabáni István. - Olyan társam a mindennapokban, amilyenre mindig is vágytam. Nem tudom, hogyan alakul az életünk hosszabb távon, mit hoz majd a jövő, most nagyon sok szervezést igényel, hogy kettesben is tudjunk lenni, és csak egymásra figyeljünk - panaszolta Tabáni, akit szerelme ahova csak tud, elkísér, hogy azt az időt is együtt tölthessék.

István már nem palástolja érzéseit, nyíltan vállalja barátnőjét. Sőt legújabb albumát is neki mutatta meg először, ami nem véletlen. Az énekes ország-világnak szeretné szétkürtölni, milyen boldog, ezért úgy döntött: ír egy dalt kedvesének.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Tabáni István és szerelme  fotó: Blikk.hu
Tabáni István és szerelme  fotó: Blikk.hu


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: