2009-06-29 10:45:39• hírek • Szatmar.ro

Elsöprő szatmári diadal Konstancán

A Szuperligában ezüst, az emléktornán arany és bronz a szatmáriak mérlege.

A hétvégén Konstancán rendezték meg a férfi párbajtőr csapatbajnokság, a Szuperliga második fordulóját valamint a Calin Faur emléktornát. A Szatmárnémeti Sportklub versenyzői remekül szerepeltek, az előzőn a csapat a döntőbe jutott, míg utóbbin kibérelték a dobogót.

A csapatversenyben az Adrian Pop, Tardi Ottó, Szilágyi Adrian, Nagy Lehel, Tardi Zoltán összeállítású első gárda a Craiovai CSM és a Konstancai Farul legyőzése után a fináléban 41-45 arányú vereséget szenvedett a Nagyváradi Kőrös ellen. A döntőben azonban nem léphetett pástra Adrian Pop, aki már útban volt a belgrádi Universiade felé, ahol csatlakozik csapattársához, Simona Deachoz.

A második számú (Langenbacher Andy, Tardi Zsolt, Tulbure Tudor) csapat a hatodik helyen végzett.

A viadal után eldőlt, hogy a harmadik fordulóban a Sportklub két csapata mellett a Steaua és a Craiovai CSM alkotja az első, a Kőrös, a Farul, a Craiovai U és a Marosvásárhelyi U pedig a második csoportot. Mindenki játszik minden csoportellenfelével, az elsők az aranyért, a másodikok a bronzért, és így tovább.

Vasárnap, szintén a tengerparti városban, rendezték a Calin Faur emléktornát, amelyen a szatmáriak kisajátították a legjobb négy helyet. A kakukktojást a döntőben Szilágyi Adrián ellen veszítő Nyisztor Sándor jelenti, aki szatmári kötődésű, de a Kőrös színeiben szerepel. A harmadik helyen Nagy Lehel végzett Tardi Zoltán előtt.



Jól szerepeltek a Sportklub vívói Konstancán


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: