2008-11-23 21:12:19• hírek • Szatmár.ro

Elsöprő sikert aratott

Vasárnap este Gergely Róbert koncertjén zsúfolásig telt a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza. Az ismert slágereket az előadóval együtt énekelte a közönség.

Vasárnap este került sor a magyarországi színész-énekes, Gergely Róbert koncertjére a Szakszervezetek Művelődési Házában. Az előadó az RMDSZ felkérésére négyállomásos turnén vesz részt ebben hónapban Szatmár megyében. A hétvégén Szamoskrassón, Erdődön és Szatmárnémetiben lépett fel. A szatmárnémeti koncerten több százan vettek részt.

Az előadó színpadra lépése előtt az RMDSZ jelöltjei szóltak a közönséghez. Erdei D. István képviselő elmagyarázta a választás minkéntjét, majd Kovács Máté képviselőjelölt szólította fel az egybegyűlteket, hogy éljenek a választás jogával, majd pedig Kónya László szenátorjelölt a magyar képviselet fontosságát hangsúlyozta.

Gergely Róbert koncertje igazi csemege volt a romantikus muzsika szerelmesei számára. Az előadó már az első perctől magával ragadta a közönséget, mindenki szemmel láthatóan nagyon örült a már jólismert slágereknek, melyet mi sem bizonyít jobban mint az, hogy az előadó énekét szinte a tejes koncert alatt taps kísérte. Olyan slágerek csendültek fel, melyeket szinte minden korosztály ismer és szeret, úgy mint Éjjel az omnibusz tetején vagy például az Emanuelle.

A túrné utolsó állomása a nagykárolyi Szent László Közösségi Ház lesz, csütörtökön este 19 órai kezdettel.

Vasárnap este Gergely Róbert koncertjén zsúfolásig telt a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza.

Vasárnap este Gergely Róbert koncertjén zsúfolásig telt a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: