2008-12-19 14:13:07• hírek • Szatmar.ro

Angolokkal játszanak az olaszok

Juventus-Chelsea, ManU.-Inter, Real-Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Péntek délelőtt a svájci Nyonban tartották meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek a sorsolását, melyben mindhárom olasz csapat angol együttessel került össze, ám nem úszta meg a negyedik brit csapat sem.

Nehéz azzal kezdeni, hogy melyik a nyolcaddöntők legizgalmasabb párosítása, mert jelen pillanatban négy igazán kemény összecsapás várható: az olasz bajnok Inter az angol bajnok és BL-címvédő Manchester Uniteddel csaphat össze, míg a tavalyi finalista Chelsea-re a Juventus vár. Hogy a harmadik itáliai együttes, a Roma se örülhessen túlságosan, neki az Arsenal jutott. De nem úszta meg könnyedén a Liverpool sem, aki a Real Madridot legyőzve juthat be a legjobb nyolcba.

Nem lesz könnyű dolga a Barcelonának sem, akire a Lyon vár, míg a spanyol-portugál presztízscsata esélye az Atletico Madrid, de a Portót sem szabad leírni.

A nagyok közül a Bayern München járt a legjobban, mivel a bajorok a Sporting Lisszabonnal csapnak majd össze, a Villarreal pedig szintén egyértelmű esélyes a Panathinakosszal szemben, ám a görög csapat biztosan nem lesz pofozógép.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek a párosítása:

A BL. nyolcaddöntőinek párosítása: (február 24-március 11)
Atletico Madrid - Porto
Lyon - Barcelona
Arsenal - Roma
Inter - Manchester United
Chelsea - Juventus (február 25-március 10)
Villarreal - Panathinaikosz
Sporting Lisszabon - Bayern München
Real Madrid - Liverpool

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: