2014-02-03 15:01:37• hírek • Szatmár.ro

Első randi panaszáradat nélkül

Mindenki emlékszik az első randi élményeire. A nők erre különösen nagy hangsúlyt fektetnek, és amennyiben sikeres kimenetelű volt, még évek múltán is felemlegetik.

Mindannyian tudjuk, hogy az első randi meghatározó, mert akkor sok minden eldőlhet. A nagy többség igyekszik ilyenkor a jobbik oldalát mutatni és az előnyös tulajdonságait kihangsúlyozni. Bár ez nem mindig vezet sikerélményhez. Az első randi végkimenetele nem ilyen egyértelmű. Ajánlott már a kapcsolat kezdetén felmérni, hogy milyennek talál partnerünk, mennyire vagyunk neki szimpatikusak vagy mennyire tetszünk neki. Ez azért lényeges, hogy reális képet alkossunk a kapcsolat kimeneteléről.

Számtalan apró gesztussal és kijelentéssel üthetjük ki magunkat a biztosnak vélt nyeregből. Ezekkel könnyen elvehetjük a férfi lelkesedését. Az olyan kijelentések, mint a „Minket az ég is egymásnak teremtett" az egyik legveszélyesebb mondat, mivel ettől a megállapítástól a férfiak hanyatt homlok menekülhetnek.

Ha ezt még egy sor panaszáradattal tetőzzük, ami mondjuk a munkánkra, a családunkra stb. vonatkozik, ez arról tanúskodik, hogy elkeseredettségünkben legszívesebben egy férfiba kapaszkodnánk. Hasonlóan veszélyes a „Mindent elmeséltem rólunk a barátnőmnek" kijelentés, mivel köztudott, hogy a férfiak nem szeretik, ha kibeszélik őket, főleg akkor nem, ha alig ismerjük egymást. A kezdeti randizgatásokat nem érdemes nagy dobra verni, mert nem lehet tudni mi sül ki belőle. Lényeges, hogy az első randi varázsát soha ne rontsuk el panaszáradattal és siránkozással!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: