2017-09-18 09:08:39• hírek • Kocsis Zoltán

Első két felkészülési mérkőzését játssza a héten a VSK

Kedden és szerdán játssza első két felkészülési mérkőzését a 2017-2018-as élvonalbeli szezonra készülő Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. Az ellenfél a Temesvári SCM lesz.

Mindkét találkozónak az Ady Endre utcai Both Katalin Sportterem ad otthont. Kedden 18, szerdán 11 órai kezdettel. Már a kezdési időpontok is jelzésértékűek: a keddi találkozó - eredménye, a mutatott teljesítmény – inkább a mérvadó, szerdán ugyanis egyfajta közös edzést tart a két gárda.

A kemény fizikai felkészülés időszakát követően nem számít rendkívülinek, ha kisebb izomsérülések lépnek fel. Marius Doba és segítője, Octavian Boian ezért egyelőre nem számíthat Porchia Green és Taneisha Harrison játékára, de két junior, Valentina Bolba és Diana Moldoveanu is külön edzésprogram szerint kénytelen készülni.

„A kosárlabda szerelmeseit várjuk kedd délután a terembe, hogy első alkalommal találkozhassanak a VSK csapatával. Apró meglepetésekkel is készülünk azok számára, akik kedden kilátogatnak a sportterembe és remélem, egy sikeres szezon elé nézünk mindannyian”, üzeni a szurkolóknak Marius Doba vezetőedző.

Ugyan a SCM újonc az élvonalban, szakértők az első négybe várják őket, így komoly erőfelmérőnek ígérkezik a keddi összecsapás. Az első hivatalos mérkőzéseket egy héttel később vívja a VSK: a Román Kupában a Kolozsvári U ellen.

A VSK 2017-2018-as kerete: Marina Szolopova, Kristina Baltics, Destiny Williams, Porchia Green, Taneisha Harrison, Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Szmutku Renáta, Valentina Bolba, Kádár Annamária, Marina Sfîrlea, Kállai Eszter és Diana Moldoveanu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: