2018-09-10 11:40:12• hírek • Bede Emőke

Első ízben szerveznek őszi kaktuszkiállítást

Fotó: Szatmár.ro archívum
Fotó: Szatmár.ro archívum

A szatmárnémeti székhelyű, de országos érdekeltségű Aztékium Kaktuszgyűjtő Egyesület idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.

Az egyesület vezetői és tagjai ezért igyekeznek méltó módon megünnepelni a kerek évfordulót, s idén rendhagyó módon ősszel is szerveznek kiállítást, ami első a maga nemében, de akár hagyományteremtő is lehet.


A kiállításra szeptember 21. és 23. között kerül sor, viszont jó tudni, hogy a megszokottól eltérően ezúttal a régi főtéren lévő képzőművészeti múzeum ad otthont az eseménynek. Az ország különböző pontjairól érkeznek majd gyűjtők, többek közt Kolozs, Máramaros, Brassó megyékből is, s természetesen több szatmári tag is kiállít.


Akinek pedig a megannyi csodaszép tövisest látva megjön a kedve, hogy maga is csatlakozzon a szúrós növények boldog tulajdonosainak köréhez, az is jól jár, ha kilátogat a kiállításra. Az expón ugyanis nem csak nézelődni lehet, hanem vásárolni is. Az árak természetesen mérettől és fajtától függnek, annyi azonban bizonyos, hogy a növények mellett néhány hasznos tanáccsal is ellátják az újdonsült kaktusztulajdonosokat.A rendezvényre a belépés ezúttal is ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: