2018-12-16 18:34:25• hírek • Szatmár.ro

Első ízben került sor a Karatebajnokok tornájára Szatmárnémetiben

Szombaton került sor a Karatebajnokok tornájára Szatmárnémetiben, melyet első alkalommal szerveztek meg, de annál sikerebbnek bizonyult.

Az ACS Energy Kardio edzőterme adott helyet a sporteseménynek, melyen a Samuraiul Aportklub szatmárnémeti és lázári osztálya, az Energy csapata és az Okinawa csapata vett részt. A zsűriben Anzik Arnold, Filer Iván és Nyesti Csaba szerepeltek. A mérkőzések a shobu ippon versenyszabályzat alapján zajlottak. Ez volt a jelenlévők ezévi utolsó versenye. A díjak biztosítása mellett a viadalban résztvevőket a szponzorok meg is vendégelték.

 

Magos Róbert, a Szatmár Megyei Karate Egyesület vezezője eképp nyilatkozott: "Gratulálok az egész csapatnak az eredményekért és a szervezésben nyújtott teljesítményért is. Köszönet illeti a zsűri tagjait is, akik versenyszerűen bírálták a mérkőzéseket minden nézőpontból véve. Sajnálom, hogy néhány sportoló nem jelenhetett meg egészségügyi okok miatt. A résztvevők viszont óriásit fejlődtek a karate sportágában."

 

A turné eredményei:

 

1. hely: Pop Laura (kata), Balog Alex, Komaromi Ruxandra, Szasz Robert, Vida Aron, Bonea Ianis, Groza Kevin, Szabo Patric, Mihali Matei, Vida Armin, Trif Stelian, Nimigean Carina (mindannyian kumite-ben) 

 

2. hely: Ardelean Andrea (kata), Papp Mark, Molnar Daniel, Gherman Marius, Circiu Patrick, Magos Robert Patrick, Marian Alex, Veres Luca, Olosuteanu Andrei, Chichisan Liviu, Corodan Alexia, Cucuiet Cezar (mindannyian kumite-ben)

 

3. hely: Chichisan Liviu, Variu Gabriel (kata), Nagy Tamas, Pop Irina, Anzik Ariana, Variu Gabriel, Ardelean Krisztofer, Sfara Patric, Simon Sebastian, Jenei David, Pop Angelo, Rusz Ronny, Conolos Sebastian, Papp Mark, Noghi Edwaed (mindannyian kumite-ben)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: