2011-09-08 17:12:09• hírek • Szatmar.ro

Első idegenbeli győzelmére hajt az Olimpia

Két hazai győzelem és egy Zilahon elért gól nélküli döntetlen után a labdarúgó III. Liga negyedik fordulójában szeretné megszerezni első idegenbeli győzelmét a Szatmárnémeti Olimpia.

„Mindig az a célunk, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból. A zilahi egy pontot én pozitívumként könyvelem el és lehet, hogy Tatrangon szerzett esetleges döntetlen után is lesz okunk az örömre. Ennek ellenére három pontért megyünk és mindent meg is teszünk azért, hogy ezt megszerezzük", nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző a 8-9 órát tartó buszozás közepette.

A mester elmondta, hogy a Tatrangi Unirea csapata a helyi polgármester ambíciójaként jött létre. A keretet néhány rutinos játékos mellett sikerre éhes fiatalok alkotják, akik egy vadonatúj, három pályát is magába foglaló sportbázison készülhetnek.

Akinek mellesleg nem cseng ismerősen Tatrang település neve, annak eláruljuk, hogy egy mindössze 3200 lakosú Brassó megyei faluról van szó, melynek mintegy 40%-a (1200) magyar nemzetiségű és amely adminisztratív szempontból Brassóhoz tartozik.

Ha a tabellára nézünk (amely persze három forduló után még igen csalóka tud lenni), azt látjuk, hogy egy győzelem (3-0 Jád ellen) és két vereség (0-1 Beszterce II, 0-1 Szászrégen) után a Tatrang a kilencedik, a két győzelmet és egy döntetlent elérő Olimpia pedig a harmadik helyet foglalja el. Mindezek alapján a szatmári alakulat tűnik az esélyesebbnek, figyelmeztető jel lehet azonban, hogy a brassóiak mindkét meccsüket idegenben veszítették el, ráadásul csak minimális gólkülönbséggel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: