2009-09-23 17:20:19• hírek • Szatmar.ro

Első hazai meccsére készül a VSK

A kézicsapat iránt egyelőre nagyobb az érdeklődés, meg is növelik a lelátót.

Történelme első hazai élvonalbeli meccsére készül a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata, a gárda péntek 17 órakor a Bukaresti Dinamót fogadja.

A találkozó iránt nagy az érdeklődés, a szervezők készülnek is az összecsapásra: a Sportlíceum Ady Endre utcai terme udvarának a bejáratát újraaszfaltozták, a lelátókat pedig 150 néző befogadására alkalmas pótlelátóval egészíttették ki. „A munkát ingyen végezzük, az én részemről ez szponzorizációként is felfogható a VSK részére. Máskülönben remélem a fiúk pénteken győzelemmel mutatkoznak be hazai pályán a Nemzeti Ligában" mondta Laskodi Attila, a bővítést végző vállalkozás tulajdonosa.

A VSK csapatainak meccseire hétfőtől lehet bérletet venni, az azóta eltelt időben 50 darab talált gazdára. Érdekes, hogy egyelőre a kézilabda iránt nagyobb az érdeklődés, hisz az eladott bérletek több mint fele mindkét csapat összecsapásaira szól, a többi viszont - egy híján- a kézilabda-meccsekre érvényes. „A kosárlabdával még kivárnak a szurkolók, hiszen itt a bajnokság csak október 17-én kezdődik, de amúgy a kettős bérlet előnyösebb anyagi szempontból is", mondta Kibédi Adalbert versenyszervező.

Ami a csapat felállását illeti, az ukrán Jan Viszbovszkij pályára léphet pénteken, ellentétben Nenad Saviccsal, a szerb játékos esetében ugyanis vérrögöt diagnosztizáltak a kisagyi koponyalebenyében, így 12 hetes pihenőt írtak elő neki.

„Ez nagy veszteség a csapatnak, de Savics nélkül is a Dinamo ellen feltétlenül győznünk kell" - adta ki az ukázt Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.



A csarnok bejáratánál is folyik a munka


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: