2015-05-29 18:31:00• hírek • Kocsis Zoltán

Első és második hely a Gyermekek Palotájának

A Gyermekek Palotája szerepelt a legeredményesebben péntek délelőtt a „Tűzoltók Barátai" elnevezésű versenyen, amelyen összesen 15 csapat vett részt.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőssége és a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség együttműködése révén létrejött versenynek az Olimpia-stadion adott otthont. Összesen öt lány és tíz fiú/vegyes csapat vett részt a megmérettetésen.

A verseny 9 órakor kezdődött és három számból állt: elméleti megmérettetésből, akadályfutásból és 400 méteres váltós akadályfutásból.

A versenynap végén kiderült, hogy a nap győztese összetettben a Gyermekek palotája, amely a lányok között a második, a fiúk/vegyes kategóriában viszont az első helyen végzett.

Nézzük azonban az eredményeket pont szerint. A lányoknál Lucian Blaga Általános iskola végzett az élen 1122 ponttal, alig tíz ponttal megelőzve a Gyermekek Palotáját, míg a harmadik helyen 1054 ponttal a Johann Ettinger Német Elméleti Líceum végzett. Negyedik lett a Mircea Eliade Általános Iskola 1026 ponttal, míg ötödikként zárt az Octavian Goga Általános Iskola 988 ponttal.

A fiúk/vegyes kategóriában a Gyermekek Palotája 1136 pontot gyűjtött - annyit, amennyit senki más. A második helyen 1135 ponttal a Vetési Általános Iskola végzett, míg a dobogó alsó fokára Johann Ettinger csapata léphetett 1098 ponttal.

Íme a további helyezettek sorrendje:

IV. - Ioan Slavici Líceum 1087 pont
V. - Octavian Goga Általános Iskola 1077 pont
VI. -Lucian Blaga Általános Iskola 1061 pont
VII. - Ion Creanga Általános Iskola 1039 pont
VIII. Balcescu-Petőfi Általános Iskola 1011
IX. Petőfi Sándor Műszaki Líceum, Lázári 990 pont
X. Viorel Salagean Általános Iskola, Krasznabéltek 945 pont

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: