2012-10-06 10:33:59• hírek • Szatmár.ro

Első kreatív délután a Hobby Shopban

A decoupage technikával ismerkedhettek meg mindazok, akik október 5-én részt vettek a Creative Hobby Shop által rendezett kreatív délutánon. A foglalkozás iránt igen nagy volt az érdeklődés: közel harmincan kísérték figyelemmel a technikában már jártas hobbizókat.

Felnőttek és gyerekek gyűltek össze péntek délután Szatmárnémeti egyetlen hobbiboltjában, a Creative Hobby Shopban azért, hogy elsajátítsanak egy igen egyszerű és érdekes technikát, a decoupage-t, melynek segítségével bárki egyedi ajándékokat készíthet, illetve újjá varázsolhatja régi, használt tárgyait.

A dekorációs eljárás alapjait Pintye Amália, Balaskó Anna és Kimpán Erika segítségével tanulhatták meg kicsik és nagyok a rendelkezésre bocsátott doboz, olló, ragasztó, szalvéta és egyéb kellékek segítségével.

A különösen izgalmas technikát szemmel láthatóan mindenki élvezte, hiszen rendkívül egyszerű, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, csupán egy kis kreativitás kérdése az egész. A foglalkozásvezetők úgy magyar, mint román nyelven, részletesen ismertették a teendőket, így a végeredménnyel mindenki elégedett lehetett.

Az hobbibolt ezentúl kéthetente, péntek délutánonként foglalkozásokra várja mindazokat, akik kedvüket lelik a hobbizásban, kézműveskedésben. Például a következő rendezvényen a gyöngyfűzés alapjaiba nyerhetnek betekintést az érdeklődők, de a szervezők visszatérnek még a decoupage technikára és lesz karácsonyváró délután is.

A Creative Hobby Shop elsősorban azokat kívánja kiszolgálni, akik rajonganak a kézműves termékekért, szeretik maguk elkészíteni ékszereiket, kézműves holmijaikat és az ajándékba szánt tárgyakat. Az üzlet a Stefan cel Mare utca 2. szám alatt, az udvarban található.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: