2012-11-21 14:18:45• hírek • Póti Orsolya

Első Együtt a Refiért jótékonysági est

A Református Gimnázium már több alkalommal is szervezett különféle jótékonysági rendezvényeket, de első alkalommal rendezi meg az „Együtt a Refiért" elnevezésű jótékonysági estet, melyre november 24-én, szombat este 18 órától kerül sor.

A karitatív célú est Nt. Nagy Sándor esperes, a rendezvény fővédnökének beszédével veszi kezdetét a gimnázium dísztermében, majd vidám műsorra kerül sor az iskola növendékeinek előadásában.

- A rendezvény keretében népdalokkal, néptáncbemutatóval és népmesemondással lépnek fel iskolánk elemi osztályos, gimnazista és líceumi diákjai, ötödikeseink pedig ismét színpadra viszik, a már a Picuravatón bemutatott darabot, a „Ludas Matyi, avagy a libák gágogása" című művet - mondta el Szilágyi Éva igazgatónő a Szatmár.ro-nak.

A fél órás műsor után pohárköszöntőre, vacsorára és táncos mulatságra kerül sor az iskola tornatermében, a rendezvény pedig tombolahúzással zárul. Mint megtudtuk, a szervezők a részvételi díj helyett adományokat várnak és az est bevételét az új épületszárny rendbetételére fordítják.

Részvételi szándékát még jelezheti a következő telefonszámok egyikén: 0724-047692, 0261-710635.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: