2011-10-17 15:43:02• hírek • Szatmar.ro

Hűtés-fűtés csúcstechnológiával az Eskimotól

Még nem késő beszerelni az inverter technikával ellátott berendezéseket.

A légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatban legtöbben még napjainkban is elsősorban a forró nyári napokat asszociálják. Ez azonban teljes mértékben tévhit, hiszen az inverter technika bevezetése óta a hőpompával működő rendszerek ugyanolyan hatékonyon fűtenek télen, mint ahogy hűtenek nyáron. Ezt kínálja Szatmárnémetiben az Eskimo kft., amely kizárólag a csúcstechnológiát jelentő Daikin termékeket forgalmazza.

A hagyományos légkondicionáló berendezésekkel ellentétben a hőpompát alkalmazó, ún. inverter technológiával működő rendszerek akár mínusz 15 fokos hidegben is hatékonyan fel tudnak fűteni bármilyen méretű szobát, lakást, házat, irodát vagy termet. Ezen berendezések fogyasztása (1 kilowattból 2,5-3 kilowattot képes átalakítani) nem kerül többe, mint bármilyen gázfűtéses szerkezeté, ráadásul egy olyan korban, amikor a gáz ára folyamatosan emelkedik, mindenki számára egy biztonságos alternatívát jelenthet.

Szintén nem hagyható figyelmen kívül, hogy ezeket a berendezéseket bárhol, bármilyen körülmények közepette be lehet szerelni. Egyetlen feltétel, természetesen, hogy áramforrás legyen biztosítva. És ez tényleg az egyetlen feltétel, mivel semmiféle engedélyre sincs szükség az üzembe helyezésére. Ennek következtében pedig egy-két nap alatt fel lehet szerelni, így aki tart a közelgő téltől, még egyáltalán nem késett el, hogy beszerezzen egy inverter technológiát alkalmazó légkondicionáló berendezést.

Mindehhez pedig az Eskimo minden segítséget megad  hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: