2011-12-19 15:24:47• hírek • Kocsis Zoltán

Elromlott a mosógépe? Az Eskimo ingyen szállítja el

Mai világunkban a hűtőszekrény vagy az automata mosógép már-már elengedhetetlen és nélkülözhetetlen kelléke egy modern háztartásnak. Meghibásodásuk mérhetetlen kellemetlenséget okoz az egész családnak. Ebben az esetben az Ön legjobb barátja és segítőtársa az Eskimo.

Az Amaci út 36 szám alatt székelő vállalat komoly tapasztalattal és szaktudással rendelkezik minden nagy háztartási gép javítása terén: a légkondicionáló-berendezésektől az automata mosógépekig és a hűtőszekrényekig.

A cégvezető már lassan három évtizede van a szakmában, így mélyhűtőszekrények, mélyhűtőládák, kombinált hűtőszekrények, automata mosógépek semmilyen típusa, válfaja nem jelenthet megoldhatatlan feladatot.

Az Eskimo szakemberei nem csak a javítást vállalják, de Szatmárnémeti területén belül ingyen szállítják el és aztán vissza a meghibásodott berendezéseket.

A hozzá nem értő kóklerek gyakran megjelennek az ügyfél házában, kiszerelnek egy-egy alkatrészt, majd nem tudván azt megjavítani, eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Ezzel szemben az Eskimo elszállítja a meghibásodott berendezést, hogy minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon az ügyfélnek. Előzetes megegyezés szerint, a tüzetesebb vizsgálatok után, a szakemberek telefonon értesítik az ügyfelet a munkálatok várható költségeiről. A javítások után Szatmárnémeti területén szintén bérmentesen visszaszállítja azt.

Az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: