2013-09-25 16:28:14• hírek • Kocsis Zoltán

Elromlott a háztartási berendezése? Hívja az Eskimót!

Mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, mélyhűtő - modern kori életünk elengedhetetlen tartozékai. Amikor esetleg valamelyik meghibásodik, komoly gondot okoz mindannyiunknak. Márpedig ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik. Kevesen tudják azonban, hogy mindezek megjavítására nem kell számtalan mestert hívni, elég, ha az Eskimóhoz fordulunk.

A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően nincs olyan berendezés a piacon, amely megoldhatatlan gondot okozna az Eskimónak. Ám éppen a nagy számú, forgalomban lévő márka és típus idézi elő az ügyfelek egyik leggyakoribb aggályát: sokan ódzkodnak ugyanis attól, hogy a szakemberek elszállítsák meghibásodott háztartási berendezését. Nyilván ez bizalom kérdése, ám pragmatikus is: a szerelő sem vihet házhoz több mázsányi alkatrészt. Az elszállítással ráadásul a lakásban sem okoznak felfordulást.

Ha tehát elromlik mosógépe, mosogatógépe, hűtőszekrénye, mélyhűtője, hűtőládája vagy szárítója, hívja bizalommal az Eskimót. A cég szakemberei azonnal házhoz mennek és elviszik a hibás berendezést. Amennyiben nincs raktáron, az ügyféllel konzultálva megrendelik az alkatrészt, majd hazaszállítják a letesztelt, ismét működőképes készüléket. És még garanciát is adnak rá!

Ha bármilyen nagy háztartási masinája bemondta az unalmast vagy nem úgy működik, mint kellene, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: