2018-09-15 11:00:38• hírek • közlemény

Elrepült a tengerre az utolsó járat

Összesen 870 utas örült ezen a nyáron, hogy a román tengerparta a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről a Tarom közvetlen járatával juthatott el.

Az utolsó repülő Konstancára szeptember 14-én, pénteken reggel 9 órakor hagyta el a kifutópályát. A tengerről visszaérkező utasokkal 11 óra 5 perckor szállt le a vasmadár Szatmáron.

 

Július 3. és szeptember 14. között 22 retúr járatot indítottak Szatmárnémeti és Konstanca között. Júliusban és augusztusban 9-9 utat, szeptemberben 4 utat bonyolított a reptér. Ebben a periódusban heti két alkalommal repülhettek az utasok, kedden és pénteken. A repülés időtartama 1 óra 40 perc volt.

 

Nagy kereslet mutatkozott a Szatmár-Konstanca, Konstanca-Szatmár útvonalra szóló jegyekre. A helyi és a környékbeli nyaralók régi vágya valósult meg idén a román tengerpartra tartó közvetlen repülőjárattal. 

 

A két és fél hónapos időszak alatt a járatok átlagos foglaltsági aránya 82,4% volt. Ez az arány nagy sikert jelent a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér számára. A sikerre való tekintettel reméljük, a közvetlen járatot Szatmárról a tengerre jövőre újra elindítják. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: