2011-10-06 09:03:30• hírek • www.blikk.hu

Elrabolták volna Csisztu Zsuzsát?

Akár emberrablás áldozatává is válhatott volna az átvert Csisztu Zsuzsa.

Az őt átverő bűnözők ugyanis mindenképpen azt akarták, hogy utazzon ki hozzájuk Spanyolországba, elintézni az adminisztrációt. Amint arról a Blikk elsőként beszámolt, a tévést nemrégiben a Facebook közösségi portálon keresték meg azzal, hogy az aranykereskedő Jorge Csisztu elhalálozott, és 2,5 milliárd forintot hagyományozott a riporterre mint legközelebbi rokonára, amit félmillió forint ügyintézési díj ellenében megkaphat.

A trükk, noha szakállas, mégis működött. A bűnözők győzködték is Csisztut, hogy utazzon ki Madridba, szállodai szobát foglalnak neki, ám a riporter ügyvédje közbelépett. A tévés jól tette, hogy végül elállt utazási szándékától, hiszen elképzelhető, hogy el akarták fogni, s váltságdíjat akartak kérni a családjától - vélte Tarjányi Péter rendőrségi szakértő.

- Jól ismert  nemzetközi bűnözői módszer. Ha már a markukban lett volna, vagy őt próbálják rávenni, hogy vegyen fel pénzt, vagy a családját zsarolták volna - fejtette ki a volt rendőrtiszt, hozzátéve: az áldozatok számára idegen környezet megkönnyíti az emberrablók dolgát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: