2013-12-30 09:37:57• hírek • Blikk.hu

MC Hawer a piáról és a szexről is leszokott

Különös vallomást tett MC Hawer, polgári nevén Koczka Géza. A mulatós techno császára, aki hónapokkal ezelőtt végleg leszokott az italról, saját bevallása szerint sosem volt egy hatalmas étvágyú csődör, ám mostanában  még csekélyebb érdeklődést mutat a szex iránt.

- Aki olyan mély gödör mélyéről kászálódótt vissza, mint én, az átértékeli a világot. Az, hogy már ilyen hosszú ideje józan vagyok, ugyanolyan csodálatos érzés, mint szeretkezni - árulta el Hawer, aki nem sokkal azután jött össze újra régi kedvesével, hogy november közepén kijött az elvonóról, ahol hat hetet húzott le.


- Nekem fontosabb a szexnél, hogy végre tiszta vagyok. Hogy minden információra emlékszem, és gyorsabban fog az agyam, mint valaha. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretkezem szívesen, de ha rangsorolnom kell a számomra elengedhetetlen dolgokat, nem a szex lenne az első. Mostanában pedig nem is kívánom a testiséget - vallotta be MC Hawer. Az énekes párja kissé neheztel emiatt Gézára, de még mindig együtt élnek, ez pedig azt bizonyítja, hogy a hölgy teljes szívéből szereti választottját.


- Jókat beszélgetünk, nagyokat nevetünk, de a szex nem érdekel. Más dolgok foglalkoztatnak - mondta Hawer, akiről kevesen tudják, hogy jobban ért a számítógépekhez, mint egy szakképzett informatikus. Ideje nagy részét a számítógépe előtt tölti, és rendszerez, honlapot készít, vagy a legújabb grafikai programokat tanulmányozza.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: