2016-10-26 11:05:05• hírek • Kocsis Zoltán

Előzetesben vár a bírósági döntésre a négy szokondi rabló

Előzetes letartóztatásban vár a bíróság döntésére az a négy Szokond községbeli fiatal, akik még augusztus végén bántalmaztak, fenyegettek meg és raboltak ki egy apát és lányát Girókuta településen.

Az ügyészség tájékoztatása szerint Silaghi Gabriel augusztus 18-án találkozott a 18 éves girókutai lánnyal, akit megfenyegetett és bántalmazott. Utóbbit igazolják a lány nyakán és bal karján megjelent véraláfutások. Silaghi arra próbálta meg rávenni áldozatát, hogy az adjon neki 250 eurót.

Miután terve nem jött be, hajnali 03.00 körül három bűntársaival, Varga Sergiu Florinnal, Varga Vasile Andrei-jel és Rezmives Florin Adriannal erőszakkal behatoltak abba a Girókután található házba, ahol a lány 47 éves apjával tartózkodott. A támadók egy „él nélküli baltával" fenyegetőztek, erőszakoskodtak, halálosan megfenyegették a két áldozatot mindaddig, amíg a lány oda nem adta a követelt összeget.

Az ügyészség előzetes letartóztatásba helyezte a 18, 23, 24 és 25 éves fiatalokat. Silaghi Gabrielt és Varga Sergiu Florint minősített rablással, Varga Vasile Andreit és Rezmives Florin Adriant pedig minősített rablásban való bűnrészességgel vádolják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: