2020-06-25 12:32:02• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe került az ittas gázoló

Amint arról korábban beszámoltunk, kedd este, 21 óra 20 perc környékén arról értesítették az avasfelsőfalui rendőröket, hogy közlekedési baleset történt a város területén, a Luna utcában.

A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 30 éves, helybéli férfi nem igazította sebességét az útviszonyokhoz, a túlzott tempó következtében pedig halálosan megsebesített egy 53 éves, szintén avasfelsőfalui lakost, aki gyalogosként haladt az úttest szélén. Az autóvezetőt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye pozitív lett, a fiatal férfi leheletében nem kevesebb mint 1,05 mg/l értéket mutatott ki a készülék. Fény derült továbbá arra is, hogy az autó ideiglenes forgalmi engedélye már június 18-án lejárt.


A sofőrt első közben 24 órára vették őrizetbe, viszont az ügyészség kezdeményezte ellene az előzetes letartóztatást is, melynek az avasfelsőfalui bíróság helyt adott, így a férfi 30 napra már biztosan rácsok mögé került. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés, be nem jegyzett autó forgalomba hozása és ittas vezetés miatt folyik a vizsgálat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: