2019-08-26 12:19:19• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe került az Ostrovului utcai rabló

Amint arról a Szatmár.ro is beszámolt, szombat délután Szatmárnémeti egyik híres-hírhedt utcájában próbált meg pénzt rabolni egy idős férfitől egy nagykárolyi huligán. Pechére a 61 éves áldozatának szomszédjában a Helyi Rendőrség egyik munkatársa lakott.

14 óra 59 perckor futott be a 112-re a bejelentés, mely szerint egy, az Ostrovului utcán található tömbház lépcsőházában rablási kísérlet történt: egy 61 éves lakót egy tőle 30 évvel fiatalabb nagykárolyi, kettős állampolgársággal rendelkező férfi megpróbált kifosztani. A támadó balszerencséjére azonban az idősödő férfi szomszédjában épp a Helyi Rendőrség egyik szolgálaton kívüli tagja, a 45 éves Silaghi Stelian lakott, aki nem habozott az áldozat segítségére sietni. Dulakodni kezdtek a rablóval, majd végül az egyenruhásnak sikerült legyűrnie a fickót, akinek egyébként a motozás során egy lőfegyvert is találtak a zsebében. Mivel a verekedésben mindketten szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, ezért a rablót és legyőzőjét is be kellett szállítani a sürgősségi osztályra. 


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség hétfői közleménye szerint a férfit először 24 órás őrizetbe vették, majd kérelmezték ellene az előzetes letartóztatást is, melynek a bíróság helyt adott, így a 31 éves férfi a továbbiakban a rácsok mögül várja az ügy alakulását. A hatóság minősített rablás miatt indított bűnügyi eljárást az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: