2011-11-21 08:49:33• hírek • Szatmár.ro

Előzetes letartóztatásban az ARR szatmári igazgatója

A hatóságok 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték az ARR - Román Közlekedésügyi Felügyelőség - szatmárnémeti irodájának vezetőjét.

Az előzetes letartóztatás hírére az országos felügyelőség azonnali hatállyal felfüggesztette az intézményvezetőt, akit azzal vádolnak, hogy befolyásával több alkalommal is üzérkedett illetve kenőpénzt fogadott el.

November 18-án buktatták le a Korrupcióellenes Ügyészség emberei Jurj Nicoláét, akkor, amikor már egy "megrendezett" csúszópénz-átadásnál egy nagyobb összeget fogadott le. Az igazgató számlájára a hatóságiak több bűntettet is írtak, információik szerint számos esetben kért és kapott csúszópénzt különböző cégektől, hogy azok fejében elnézőek legyenek az ellenőrzésekkor, illetve egyáltalán ne ellenőrizzenek.

Az intézményvezető a 2000 lej körüli összegű, több alkalommal is kapott kenőpénzek mellett üzemanyagot is kapott a Korrupcióellenes Ügyészség embereinek információi szerint, és nem csak az ARR felületesebb ellenőrzései miatt járt közre, hanem esetenként más hatóságok embereit is felszínesebb ellenőrzésekre vette rá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: