2019-12-13 09:48:55• hírek • Bede Emőke

Előzetes letartóztatásba helyezték a kettős gyilkosság gyanúsítottját

„A felsőberekszói kettős gyilkosság ügyében lefolytatott nyomozás eredményeként, a Szatmárnémeti Törvényszék mellett működő ügyészség elrendelte egy 42 éves helybeli férfi 24 órás őrizetbe vételét. Az ügyben folytatjuk a nyomozást” – adta hírül csütörtök délelőtt a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Nagy Florentina.

A csütörtöki nap késő esti óráiban P. Marint maszkosok kíséretében hozták a szatmári törvényszékre, ahol a bíróság helyt adott az ügyészség azon kérésének, hogy a minősített emberölés, illetve minősített lopás gyanújával előállított férfit 30 napra helyezzék előzetes letartóztatásba. A döntés értelmében a feltételezett elkövető január 10-ig egészen biztosan csak a rácsok mögül követheti az ügy alakulását. Sajtóértesülések szerint a férfi a törvényszéken beismerte mind a két bűncselekményt, illetve arra is utalást tett, hogy nem egyedül követte el azokat.


A két nő életét kioltó P. Marin egyébként korábban már ült börtönben: 2015-ben gyilkossági kísérlet vádjával ítélték szabadságvesztésre (akkor a feleségét verte agyba-főbe), ám hamarabb szabadult a vártnál, 2018 májusában ugyanis az úgynevezett kompenzációs törvénynek köszönhetően elhagyhatta a szatmári börtönt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: