2019-07-26 08:39:29• hírek • Nagy Tímea

Élőzenés élmények Nagykárolyban: Carmina Renascentia koncerttel zárul a sorozat

Vasárnaponként az esti órákban élő zenés koncertek szórakoztatták a nagykárolyiakat egész júliusban.

Az utolsó alkalommal a „károlyi” Carmina Renascentia csapat lép fel, színvonalas műsorával kalauzolva el nézőit egy középkori mulatságba.

 

Először a Rollscream csapott rock and roll fergeteget, másodjára Luisa Zan és Sárik Péter duója dzsesszes atmoszférát teremtett a kastélyban. A harmadik hétvégén az Acoustic Station és a Funk You segített a könnyed kikapcsolódásban a résztvevők számára.

 

Negyedjére a Carmina Renascentia nagykárolyi, „régizenét” játszó csapat lép a színpadra. Hangszereinek az i.u. 500-1600-as évek, tehát a középkor zenéit szólaltatják meg. Nem csak helyben, de szerte az országban elismert művészek, fesztiválok rendszeres látogatói. A különleges, akusztikus hangzásvilág kellemes feltöltődést nyújt kicsinek és nagynak egyaránt.

 

A koncertre július 28-án, vasárnap este kerül sor Nagykárolyban. A szervezők szeretettel várnak minden zeneszeretőt a kastélyba 18:00 órai kezdettel.

 

Ezzel a fellépéssel ér véget a Summer Sound Sessions programsorozat, mely az élő zene értékét hivatott népszerűsíteni a nagykárolyiak körében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: