2009-07-27 14:14:02• hírek • Szatmár.ro

Előválasztás Kaplonyban

Megvan az RMDSZ tanácsoslistája Kaplonyban a vasárnapi előválasztást követően.

Az augusztus 23-i előrehozott helyhatósági választásokra készülve rendezett vasárnap előválasztást az RMDSZ kaplonyi szervezete, miután a helyi választmány több ízben is egyeztetett az ügyben. Az urnás választás során délelőtt 10 és 15 órák között lehetett szavazni a községházán: összesen 183 személy tartotta fontosnak, hogy véleményt mondjon. A megkérdezettek nagyobb része azért tartotta fontosnak, hogy elmenjen szavazni, mert arra megfelelő embereket látna szívesen a község vezető testületében.

 

Mint arról beszámoltunk, az előrehozott választásokat a Kormány azt követően írta ki, hogy a közigazgatási bíróság gyűlések elmaradása miatt feloszlatta a döntéshozó testületet.

Összesen tizenketten jelentkeztek tanácsosi tisztségre: ami sokak számára meglepő volt, hogy több fiatal is jelezte szándékát, elvállalná a jelöltséget. A régi testületből ketten nem méretkeztek meg, mivel nem értettek egyet az urnás választással.

A szavazás nyomán a sorrend a következő lett: Juhász Gyula, Jónucz Tibor, Kotán Lajos, Fleisz Rozália, Tóth Imelda, Vicsacsány Antal „Kiskutyás", Hám Tibor, Vas Róbert, Grebur Pál, Fleisz Ferenc „Podu", Csizmár Tamás, Hevele László.


Összesen 183 személy tartotta fontosnak, hogy véleményt mondjon
Összesen 183 személy tartotta fontosnak, hogy véleményt mondjon


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: