2020-03-06 08:21:08• hírek • Blikk.hu

Először szólalt meg Ganxsta Zolee édesapja halála után

Édesapja halála után először szólalt meg Ganxsta Zolee: a rapper élő videóban jelentkezett be a zenekarának Facebook-oldalán.

Hosszan tartó betegség után hétfőn hajnalban elhunyt Zana József. A Vidám Színpadon 35 esztendőt lehúzó színművészt az utóbbi időben többször kezelték kórházban, egy ideje pedig már nagyon leromlott az állapota, ám a halála mégis váratlanul érte szeretteit. Úgy tudjuk, fiát, Ganxsta Zoleet nagyon összetörte édesapja elvesztése.
 

A rapper nemrég zenekarának a Facebook-oldalán egy élő videóban köszönte meg a részvétnyilvánításokat, tisztázva, hogy egyetlen koncertet sem törölnek a történtek miatt.
 

"A helyzet az, hogy mindenki tudja, mi történt, nagyon szépen köszönöm, hogy annyian velem együtt éreztetek, és mindenki kinyilvánította a részvétét, jólesett. Azt nem mondom, hogy segít, de mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok. A lényeg a lényeg, hogy nagyon sok helyről hallottam, hogy az a hír járta, hogy elmaradnak koncertek emiatt, vagy legalábbis egy-két buli elmarad. Ez nem igaz, mert az élet nem áll meg. Sajnos ilyen dolgok... néha megmar minket az élet, de nem áll meg. Úgyhogy megyünk tovább, ott leszünk Veszprémben 6-án, tehát mindenki nyugodtan jöjjön, mert semmilyen jelét nem fogom annak mutatni, hogy mi van belül, eddig se tettem - nagy néha, de erről már leszoktunk. Úgyhogy nem lesz semmilyen gond. Ami van, az bennem van. Ez a zenekart nem érinti, úgyhogy a meló az megy tovább" - mondta Zolee a videóban, hozzátéve: köszöni az együttérzést és szeretettel vár a koncertekre mindenkit.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: