2016-03-23 14:29:13• hírek • Szatmár.ro

Először szerveznek jótékony célú Tavaszi Bált

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Április 15-én a Daemi étteremben tartja a Tavaszi Bált a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezete.

"Az újjászülető természet varázsa, az újraéledő remény a tavaszt az ember legszebb élményévé avatja. Köszöntsük együtt az új reményt egy felejthetelen estén, megidézve az egykori szatmári bálok hangulatát. Szeretettel várunk mindenkit, aki néhány óra erejéig szeretne kilépni a hétköznapok szürkeségéből az év egyik legelegánsabb rendezvényén, április 15-én 19 órától, a  Daemi étteremben" - írja sajtóközleményében a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezete.

A bálra jelentkező első bálozó fiatalok közül a közönség szavazatai alapján választják ki a szervezők a Bálkirálynőt és Bálkirályt, akik értékes nyereményekben részesülnek!

Egy báli belépő ára 110 lej, ami magába foglalja a három fogásos menüt (előétel, kétféle főétel, desszert), egy röviditalt, egy pohár pezsgőt, ásványvizet és kávét. További italokat a bártól lehet rendelni fizetés ellenében. A jó hanguathoz szükséges jó zenéről az Aband zenekar fog gondoskodni.

A bál jótékony célú: a bevételből a szervezők Szatmárnémeti magyar nyelvű óvodai csoportjai számára vásárolnak majd játékokat.

Báli belépőket a Szatmárnémeti RMDSZ székházában lehet igényelni (Rákóczi/Mihai Viteazu utca 10. szám), minden hétköznapon reggel 9-től 16-óráig. Ne hagyd ki Szatmárnémeti egyik legszebbnek ígérkező tavaszi rendezvényét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: