2018-09-06 05:29:35• hírek • Blikk.hu

Először mesélt második fia születéséről Csobot Adél

Istenes Bence és Csobot Adél már nagyon várták, hogy megérkezzen a második fiúk, Ádin. Bár az apuka jóval rutinosabb segítséget nyújtott a szülőszobán, nem minden úgy alakult, ahogy a kismama elképzelte.

„Ahogy nincs két egyforma terhesség, úgy nincs két egyforma szülés sem. És én pont ezzel a gondolattal készültem erre a csodálatos eseményre. De hogy ennyire más lesz, arra – azt hiszem – nem voltam felkészülve” – emlékezett vissza Adél a Hot! magazinnak adott interjúban.


Adél már 10 éves kora óta készült az anyaságra, Bence pedig sosem titkolta, hogy nagy családot szeretne, ami a párjának sincs ellenére. Első gyermekük születésénél minden zökkenőmentesen zajlott. Akkor Adél alaposan felkészült a nagy eseményre, ám a második terhességénél, a kétéves Nátán mellett erre már kevesebb ideje jutott. Ráadásul a szülés előtti héten a munkája miatt a férje négy napra Kölnbe utazott, amitől még stresszesebbnek érezte magát, hiszen nem akart nélküle szülni.


Végül aztán minden jól alakult. Bence időben hazaért, és Adél édesanyjával hármasban érkeztek meg a kórházba, ahol természetes úton jött világra Ádin.


„A fájások elindultak, Bencussal és anyukámmal bementünk a kórházba, viszont még nem voltak elég rendszeresek, sem elég erősek, sem elég hosszúak. Ekkor kezdődött el a hosszú-hosszú várakozás, mialatt én megettem a világ összes csokiját és szőlőcukrát. Lesétáltam legalább 5 kilométert, elkészült rólam 1000 fotó a kórházi köntösben, na, meg Bencusról, ahogy mellettem feküdt az ágyon és pózol. Táncoltunk romantikusan, nevettünk hangosan, de volt olyan is, hogy csak némán feküdtünk egymás mellett az ágyon. Több óra eltelte után élesedett a helyzet. Amikor Ádin végre megszületett, elképesztő érzés volt. Olyan, mintha nem is evilági lett volna, inkább maga a csoda” – mesélte Adél a lapnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: