2009-10-16 09:50:27• hírek • Szatmar.ro

Meglepetést okozna Kolozsváron a VSK

A Temesvár elleni hazai győzelem után magabiztos a VSK.

A férfi kézilabda Nemzeti Liga első öt fordulójában jól szerepelt a Szatmárnémeti VSK csapata, hisz újoncként már három győzelmet aratott és hat pontjával az hatodik helyet foglalja el a tabellán. Pontosan egy ponttal és két helyezéssel áll jobban, mint következő ellenfele, a Kolozsvári U.

A két csapat szombat délután 18 órai kezdettel csap össze egymással Mátyás király városában és a szatmáriak, nem meglepő módon, magabiztosan és optimistán várják a találkozót a jóval rutinosabb ellenféllel. „Nagyon nehéz ellenféllel találkozunk, és nem mi vagyunk az esélyesek, de lehet keresnivalónk. A védekezés kulcsfontosságú lesz, ha a csapat ugyanazt tudja nyújtani, mint a temesváriak ellen az első félidőben, akkor egy vagy két pontot elhozhatunk. De ha nem is így lesz, akkor sem történik tragédia", vélte Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke.

A U háza táján nem éppen ideális a légkör, hisz a vezetőség a héten felbontotta az átlövő Filip szerződését, amivel azért, a szakemberek szerint, meggyengül a gárda.

A hatodik forduló mellesleg ismét csonka lesz, mivel a Konstanca a Pick Szegeddel, a Resicabánya pedig cseh Karvinával csap össze az európai kupákban.

Nemzeti Liga, 6. forduló, péntek:
Kolozsvári U Transilvania-Szatmárnémeti VSK
Nagybányai HC Minaur-Medgidiai CSM
Szombat:
Bákói Ştiinţa-Székelyudvarhelyi HC (Digisport Plus, 11.00)
Suceavai Bucovina-Brassói Rom Cri
Vasárnap:
Temesvári Poli-Dinamo
Resicabányai UCM-Steaua csütörtök
Tg. Jiu-i Energia Pandurii-Konstancai csütörtök

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: