2019-08-28 09:04:23• hírek • Bede Emőke

Először egy bárban balhézott, majd rendőrre támadt egy szatmári férfi

Nem elég, hogy egy helyi bárban botrányt okozott, de még egy egyenruhásra is rátámadt kedd délután egy 46 éves szatmári férfi – derül ki a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség legfrissebb közleményéből.

A hatóságokat kedden délután, 14 óra környékén egy szatmári bárhoz riasztották, mondván, egy férfi nyomdafestéket nem tűrő stílusban sértegeti az ott tartózkodókat. Mivel a kiérkező rendőröknek sem sikerült jobb belátásra téríteni a hepciáskodót, az egyenruhások bevitték a rendőrségre, ahol első közben egy 3 ezer lejes pénzbírságot szabtak ki rá.


Mivel a férfi az eljárás teljes idejealatt zavartan viselkedett, mi több, a hivatalos szerveket is válogatott szidalmakkal bombázta, a rendőrség jobbnak látta, ha hívnak hozzá egy mentőautót, hogy beszállítsák a pszichiátriai osztályra. Persze az egészségügyi személyzet sem úszta meg hosszas ócsárolás nélkül, sőt, a férfi meg is fenyegette őket. Ezt látva, a rendőrök már jóval határozottabb módon léptek fel az egyre agresszívabbá váló férfi ellen, aki egy adott pillanatban az egyiküket a feje tájékán meg is ütötte.


A hatóság ezt követően azonnal értesítette az ügyészséget, ugyanis a hivatalos személy elleni erőszakkal kapcsolatos ügyekben kizárólagosan ők dönthetnek a szükséges intézkedésekről. A férfi zavart állapota és agresszív magatartása ellenére a vádhatóság úgy döntött, egyelőre csak 24 órára veszi őrizetbe az illetőt, a nyomozást azonban folytatják - tájékoztatta híroldalunkat a rendőrség sajtóosztálya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: