2014-12-22 13:10:26• hírek • (x)

Előszilveszteri éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Pihend ki a karácsony fáradalmait és készülj a szilveszteri bulira egy jó kis éjszakai lubickolással.

Szombaton, december 27-én újra éjszakai fürdőzést tartanak a szatmáriak kedvenc gyógy- és élményfürdőjében, az Aquastarban. Az ilyen alkalmak hangulatáról eddig sokszor írtunk már, úgyhphy nem részletezzük, csak annyit mondunk: ha egy különleges élményre, egy kis lazításra van szükséged, akkor szombat éjszaka az Aquastarban a helyed!

Az éjszakai fürdőzés programja a megszokott: kapunyitás 22.30-kor, zárás 2 órakor. A két időpont között pedig lazítás: lubickolás a fedett térben található élménymedencékben, gondtalan pihenés a termálvízben, na meg egészséges, izzasztó méregtelenítés Sanyi Bácsival, a Mátészalkáról érkező szaunamesterrel.

Az Aquastar ezen az éjszakán mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégeket a Szilveszterre hangolja: lesznek koktélok, keleti ételek és tombola, valamint egy profi hastáncosnő előadását is megtekinthetik a résztvevők a medencetérben - szóval aki kíváncsi, annak szombat éjszaka az Aquastarban a helye!

Az éjszakai fürdőzésen résztvevők között a tombolán egy meglepetésekkel teli ajándékcsomagot fognak kisorsolni.

A hagyományoknak megfelelően az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy 25 lejbe fog kerülni - ez az ár természetesen magábafoglalja a szaunahasználatot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: