2010-03-26 09:28:38• hírek • Szatmar.ro

Előny a Brassónál

Ilyés gólja egy lépéssel közelebb vitte a barcaságiakat a Román Kupa döntőjéhez.

A Kolozsvári CFR után egy másik erdélyi csapat, a Brassó várhatja kedvezőbb helyzetben a labdarúgó Román Kupa elődöntőinek visszavágóit, miután hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Vaslui gárdáját.

A hazaiak nagy lendülettel kezdték a találkozót, Szavics pedig már az 5. percben kihagyhatatlan helyzetbe hozta Ilyést, aki közelről nem is hibázott. A barcaságiak ezt követően is fölényben maradtak, Szavics, Ilyés és Roman pedig folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek védelmét, a Vaslui pedig több alkalommal is köszönetet mondhatott Kuciak kapusnak. A moldvaiak a szünet előtti percekben alakították ki az első komoly helyzetüket, ami kicsit előre vetítette a második félidő eseményeit.

A szünetben ugyanis a vendégeknél Sanmartean az öltözőben maradt, ettől pedig valamivel lendületesebbé vált a csapat játéka, kiegyenlítettebbé váltak az erőviszonyok. Főleg Delgado és Costly próbálta elvenni a hazai szurkolók kedvét, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani a Vaslui, a brassóiak védelme remekül állta a rohamokat.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Brassó egy gólos előnnyel várhatja az április 15.-i visszavágót, ám a döntőbe jutáshoz egy igen nehéz lépést kell még megtennie Vasluiban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: