2013-07-31 19:19:44• hírek • Póti Orsolya

Előléptették a tűzoltókat és a csendőröket

Július 31-én, szerdán a szatmári katasztrófavédelem állományába tartozó 40 szakember vehetett át elismerést, valamint 59 csendőrt is kitüntettek.

Július 31-én léptetik elő a belügyi szervezet azon tagjait, akik négy vagy öt év szolgálat után kiérdemlik ezt. A Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősgén délelőtt 10 órától kerül sor a ceremóniára, amelynek keretében összesen negyven tűzoltót léptettek elő.

Az ünnepségen Cristian Sasu Szatmár megye alprefektusa adta át az előléptetéseket és gratulát a kitüntetésekhez.

Szintén előléptetési ceremóniára került sor a Szatmár Megyei Csendőrségen is, ahol Cristian Sasu alprefektus és Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke adták át a rendfokozatokat. A kitüntetetésben részesülők neveit Avram Gheorghe ezredes olvasta fel, és megköszönte a kitartó munkát.

„A rend őreinek életében az évek múlása nemcsak szakmai előrelépést jelent, hanem egyre több tapasztalatot is, amit a kötelesség jegyében kell majd megosszanak a következő generációk képviselőivel" - mondta el Avram.

Ez alkalommal összesen 59 csendőrt léptettek elő, és az új rangot kiérdemlők között a női nem képviselőit is köszönthették a megye és város elöljárói. Az ünnepség a szatmári csendőralakulat tagjainak felvonulásával zárult.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: