2010-07-30 17:56:06• hírek • Póti Orsolya

Előléptetések ünnepélyes keretek között

A Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége (ISU) székhelyén ünnepélyes ceremónia keretében  tiszteket és altiszteket léptettek elő.

Százöt tisztet és altisztet léptettek elő péntek délelőtt az ISU székhelyén. A tűzoltói munka fontosságáról Iulian Burz parancsnok mondott el néhány szót, és kifejtette mennyire fontos pillanat ez a szatmári ISU életében, hiszen ennyi személyt még nem tüntettek ki egyszerre. A parancsnok beszédét követően Radu Giurca prefektus köszöntötte a jelelevőket, majd Dan Gheorghe parancsnok-helyettes a belügyminisztérium rendeleteit olvasta fel.

Az előléptetésről szóló elismervényt Radu Giurca adta át a tiszteknek és altiszteknek. Augusztus elsejétől Faragau Marcela lép alezredesi rangba, illetve alhadnagyi rangól hadnagyi rangba lépnek Bogdan Anne-Mari, Chilici Anet-Monica, Codris Cristian-Cosmin-Vasile, Dobrican Radu-Florin, Rogoz Cristina-Iulian, Socaci Laura Camelia, Virág Vlad Licinius.

Továbbá egy őrmestert főőrmesterre, egy altisztet főtörzsőrmesterré, egy másik altisztet törzsőrmesterré és kilencvenhárom altisztet őrmesterré léptetnek elő, melyekből ötvenhét szatmári, huszonkilenc nagykárolyi és hét avasfelsőfalui egységeknél teljesítenek szolgálatot.





Százöt személyt léptettek elő ünnepélyes keretek között


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: