2014-09-13 17:16:34• hírek • Kocsis Zoltán

Előléptetések és köszönetnyilvánítások a Román Tűzoltók Napján

Az ünnepélyes eseményen a nyíregyházai tűzoltók is képviseltették magukat.

Előléptetések és kölcsönös köszönetnyilvánítások jellemezték szombat délelőtt a Román Tűzoltók Napját Szatmárnémetiben. Az eseményen részt vett a kormánybiztos, a városi és a megyei önkormányzat vezetője, valamint képviseltette magát a Nyíregyházi Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége is.

Utóbbi vezetője, Csepely Zsigmond rövidke köszöntőjében annyit kívánt romániai kollégáinak, hogy „minden este épen és egészségesen jussanak haza".

Rajta kívül köszöntötte a tűzoltókat Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, aki emlékeztetett a több mint egy millió euró értékű közös uniós fejlesztési projektre és ígéretet tett, hogy a 2014-2020-as költségvetési időszakban folytatódni fog a Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének modernizálása. Eugeniu Avram prefektus is az elmúlt évek modernizálásait emelte ki és tolmácsolta Gabriel Oprea belügyminiszter jókívánságait.

Dorel Coica szatmárnémeti, majd Stef és Avram polgármester jutalmazta a különböző szakmai versenyeken remeklő szatmári tűzoltókat, majd Dan Gheorghe parancsnok munkájuk elismeréseként előléptette Ulici Aurel Constantint, Pop Adriana Valentinát, Gavrilă Alint és Moș Olimpiu Flaviut.

Az ünnepélyes esemény végeztével a tűzoltóság emlékplakettel ajándékozta meg az önkormányzati vezetőket a remek együttműködés miatt, majd bográcsfőző-versennyel zárták a napot.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: