2016-08-01 13:44:12• hírek • Kocsis Zoltán

Előléptetések a csendőröknél és a tűzoltóknál

A hadsereghez hasonlóan augusztus elseje az előléptetések napja a román csendőrségnél és a tűzoltóságnál is. Ennek megfelelően a két intézménynél Szatmár megyében összesen 74 személy kapott magasabb rangot Szatmár megyében.

A Szatmár Megyei Csendőrség székhelyén reggel 9 órakor kezdődött az előléptetési szertartás. Vasile Bocea ezredes, a megyei csendőregységek parancsnoka köszöntőjében kiemelte, hogy az előléptetés az érintettek három, négy, öt évnyi áldozatos, kemény munkájának gyümölcse.

A csendőrség kötelékeihez tartozók közül 30-an léptek előre egy lépcsőfokot. Így lett négy alhadnagyból (Cordos Ioan, Gisca Cosmina, Pereni Octavian és Rob Tudor) hadnagy. Az előléptetések következtében öt személy főtörzsőrzászlóssá, egy személy törzszászlóssá, 12 zászlóssá, nyolc pedig főtörzsőrmesterré lépett elő.

A Szamos készenléti felügyelőség szatmárnémeti főparancsnokságán egy órával később, 10.00 órakor kezdődött az ünnepség. Radu Bud prefektus jelenlétében összesen 44 személyt léptettek elő: egy tisztet, egy főtörzsőrmestert és 42 altisztet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: