2012-09-11 14:19:16• hírek • Póti Orsolya

Előkönyvelői posztliceális képzés indul a Refiben

Szeptember 25-ig lehet jelentkezni a Szatmárnémeti Református Gimnázium magyar tannyelvű posztliceális képzésére.

Azok a 12. osztály bevégzett személyek, akik líceum után szeretnék folytatni tanulmányaikat, vagy munkájukhoz szükséges a szakképesítés, a Szatmárnémeti Református Gimnázium megadja rá a lehetőséget, hogy diplomát szerezzenek előkönyvelésből. A gimnáziumban a 2012/2013-as tanévben is indul államilag támogatott posztliceális képzés előkönyvelői szakon, amelyre szeptember 25-ig várják a jelentkezőket.

A képzésre beiratkozók számára 28 helyet hirdettek meg, az oktatás pedig magyar nyelven zajlik hétköznap délutánonként. Mint megtudtuk, a két éves képzés során a könyveléshez szükséges szaknyelvet románul is elsajátíthatják a diákok, a  posztlíceum sikeres elvégzéséről pedig oklevelet biztosít a tanintézmény.

A beiratkozáshoz szükséges az érettségi diploma másolata, ennek hiányában a 12. osztály elvégzését igazoló okmány, egy másolat a keresztlevélről, egy másolat a személyi igazolványról, valamint egy családorvosi egészségügyi igazolás.

A jelentkezőket a Református Gimnázium titkárságán (Kálvin tér 4. szám) várják munkanapokon 8.00-15.00 óra között, illetve  itt kaphatnak a szakról bővebb felvilágosítást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: