2014-11-20 14:14:27• hírek • Kocsis Zoltán

Előkerült a két napja eltűnt testvérpár - FRISSÍTVE!

Testvértpárt, két 12-13 éves kislányt keres a Szatmár Megyei Rendőrség. A két gyerek kedden hagyta el otthonát, azóta semmit sem tudni tartózkodási helyükről. A hatóság a sajtóhoz és az olvasókhoz fordul segítségért.

Az egyik eltűnt kislány Toth Daniela-Diana. Ő 1,55-1,65 méter magas, testsúlya 55-60 kilogramm. Testalkata atletikus, hosszú barna haja, barna szeme és ovális arca van. Semmilyen különleges ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete tréningnadrágot, szürke kabátot és kék sportcipőt viselt.

A másik kislány Parászka Andrea-Rodica. Ő valamivel alacsonyabb, 1,50-1,55 méter magas, testsúlya 50-55 kilogramm. Ugyanúgy atletikus testalkata, hosszú barna haja, barna szemei és ovális arca van. Akárcsak mostohatestvére, ő sem rendelkezik semmilyen különleges ismertetőjellel. Eltűnésekor kék nadrágot, fekete kabátot és kék sportcipőt viselt.

A két mostohatestvér Oroszfalváról származik és Szatmárnémetiben albérletben laktak. Miután szüleik nem tudták elérni őket telefonon, értesítették a rendőrséget. Az ügyben a Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság is vizsgálatot indított.

A Szatmár Megyei Rendőrség arra kér mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik a két eltűnt gyerekről, hollétükről vagy egyszerűen csak látta őket az elmúlt két napban, azonnal tárcsázza a 112-es egységes segélyhívó telefonszámot.


Frissítve:

Értesüléseink szerint mindkét kislány a Mircea Eliade Általános iskola diákja. Az egyik szülő, akinek szintén ott tanul a gyereke, megdöbbentő információval szolgált, aminek akár köze lehet a lányok eltűnéséhez is. Elmondása szerint az elmúlt két napban több, az iskolába tartó kislányt molesztált egy ismeretlen férfi. Csütörtök reggel az sem riasztotta el a nyilvánvalóan pedofil elmebeteget, hogy az előkészítős kislányt édesanyja is elkísérte az iskolába: ennek ellenére a kislány szoknyája alá nyúlt.

A Szatmár.ro megkeresésére sem ezt nem erősítette meg a rendőrség szóvivője, sem pedig azt az információt, hogy a két kislány albérletben lakott egyedül.


FRISSÍTVE!

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök délután előkerült a két kislány. Diana-Daniela és Andrea-Rodica a szűkszavú közlemény szerint "semmilyen veszélynek nincs kitéve és az elmúlt két nap alatt semmiféle atrocitásnak nem esett áldozatául.

"Nagyon kérünk mindenkit, ne terjesszenek rémhíreket! Az elmúlt napokban nem támadtak meg és nem molesztáltak senkit, még kevésbé öltek meg bárkit is", jelentette ki Camelia Cosma rendőrségi szóvivő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: