2018-06-23 21:00:46• hírek • Blikk.hu

Előkerült Klapka eltitkolt unokája?

Titokzatos fiatalember lehet az Aranyember eddig nem ismert unokája, legalábbis, ha a DNS-teszt igazolja a szavait – tudta meg a Blikk. Dani (28) ifj. Klapka György legidősebb, szintén 28 éves lányát kereste fel azzal, hogy vér szerinti apja után kutat, és legjobb tudomása szerint közös az apukájuk – azaz ő is a tavaly januárban elhunyt népszerű vállalkozó, Klapka György (†88) családjához tartozik.

– Úgy tűnik, az üzletember legidősebb fiának, Gyurinak van egy házasságon kívül született gyermeke, aki nemrég jelentkezett náluk – kezdte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki jól ismeri a Klapka család ügyeit. – Érdekes történet, hiszen mindenki emlékszik arra, hogy éppen Gyuri volt az a Klapka gyerek, akit az öreg megpróbált kizárni az örökségből. Most viszont ő viheti a semmiből előkerült fiút apasági vizsgálatra.
 

Az informátor szerint Dani nemrég már találkozott is a vér szerinti apjának vélt ifj. Klapka Györggyel. Persze azonnal felvetődhet sokakban a kérdés, vajon miért pont most, közel harminc évvel a születése után bukkant fel a fiú, ám úgy értesültünk, a fiatalember egyáltalán nem a Klapka-örökségre hajt – már a személyes találkozó előtt kikötötte, nem kér a família vagyonából, csak az igazi szüleit szeretné megismerni.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: