2010-12-03 18:07:56• hírek • Szatmár.ro

Elődadások Mikulásra

Több településen kulturális műsort rendeznek Mikulás-nap alkalmából.

Van, ahol csak a téli vakáció előtt, akad, ahol most, Mikulás alkalmából osztják ki az önkormányzati ajándékcsomagokat. Túrterebes és Magyarcsaholy utóbbi települések közé tartozik: mindkét helyen ünnepi műsort is rendeznek a kultúrotthonban.

Magyarcsaholyban szombaton, 15 órai kezdettel szervezik meg a megszokott mikulási ünnepséget. A kultúrotthonban sorra kerülő esemény fő szervezője a szülői bizottság, valamint a pedagógusok. Az ünnepi előadás után tombolasorsolásra kerül sor, amelyen plüssállatokat, kisebb ajándéktárgyakat nyerhetnek a gyerekek. Gyerekdiszkó következik a sorban, majd a felőttek is kedvükre szórakozhatnak: este bált tartanak, amelynek bevétele a szülői bizottság kasszáját gyarapítja majd. Magyarcsaholyban 10 éves hagyomány az ünnepi előadás megrendezése.

Túrterebesen vasárnap kerül sor a Mikulás-napi ünnepségre. A helyi Ifjúsági Egylet a Hóferike című vidám jelenetet adja elő, amely bizonyára nagy népszerűségnek örvend majd. Az előadás végén a fellépő és a résztvevő gyerekek ajándékcsomagban részesülnek, amelyet a helyi önkormányzat ajánl fel a számukra. Túrterebes községben összesen 5000 lejt osztott le a helyi tanács ajándékokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: