2020-03-13 09:30:18• hírek • Bede Emőke

Élőben közvetítené előadását a Harag György Társulat is

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében bevezetett korlátozások miatt a Harag György Társulat sem szervezhet előadásokat március 31-ig, ennek ellenére a következő napokban sem szeretnék színházi csemege nélkül hagyni a nagyközönséget.

„Más színházakhoz hasonlóan mi is szeretnénk live-közvetítésekkel kedveskedni nézőinknek a kényszerszünet alatt. Ahhoz, hogy a közvetítéseink a lehető legjobb minőségben legyenek láthatók, a Harag György Társulat Youtube-csatornájának legalább ezer követővel kellene rendelkeznie. Kérjük ezért Önöket, segítsenek azzal, hogy miután rákerestek a videomegosztón a Harag György Társulatra, az első találat (ami a csatornára vezet, Harag-logóval) mellett található Feliratkozás/Subscribe gombra kattintanak. Amennyiben lesz ezer követőnk és ha a technikai és jogi feltételeknek is meg tudunk felelni, talán már ma 19 órai kezdettel közvetíteni fogjuk Az ügynök halála című előadás rendhagyó, zártkörű előbemutatóját (előadási főpróbáját)” – közölte Facebook-oldalán a társulat.


Aki tehát szerete segíteni az 1 000 követő elérésében nekik, keresse fel az ide kattintva elérhető Youtube-csatornát, és iratkozzon fel a fentebb leírtak szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: