2015-03-18 15:21:06• hírek • Szatmar.ro

Előadássorozat testi és lelki gondokról

Érdekes, a testi és lelki gondokat, problémákat egyaránt magába foglaló, felölelő előadássorozatot tart Harsán Norbert Ottó Szatmárnémetiben. Az előadás március 21-én, szombaton lesz a Martirilor Deportati utca 50. szám alatt 18.00 órai kezdettel.

Egy-egy előadás gyakorlatilag három részből áll majd. Az első részében az előadó egészségügyi tanácsadást tart a résztvevőknek. Elsősorban olyan súlyos, gyakori és gyógyíthatatlan betegségekről lesz majd, szó, mint a rák vagy a cukorbetegség. Az előadó az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai, statisztikái, javaslatai alapján mutatja majd be a betegségeket, a lényeg azonban azok megelőzése. „Cél, hogy megértessük az életmódváltás, az egészséges életmód fontosságát", magyarázza Harsán.

A délután/kora est második részében a lélekről lesz szó. Az előadó igyekszik Krisztus életének eseményeit, csodáit a mai ember számára is érthetővé és értelmezhetővé tenni, mindennapjainkba átültetni.

Végezetül a harmadik részben minden egyes résztvevőnek megmérik vérnyomását, vércukorszintjét és kiszámítják testtömegindexét. Mindezen paraméterek nagyon fontosak egészségügyi állapotunk szempontjából.

Az eladásokra március 21., szombat és március 28., szombat között minden nap 18.00 órai kezdettel kerül sor Szatmárnémetiben, a Martirilor Deportati utca 50. szám alatt, a kataszteri hivatal közvetlen közelében. Az előadásokra szívesen látnak bárkit nemtől, kortól és vallási hovatartozástól függetlenül.

A részvétel ingyenes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: