2013-10-30 11:28:56• hírek • Szatmár.ro

Előadássorozat párválasztásról, házasságról

November 3-8. között hat párkapcsolattal, házassággal és családerősítéssel kapcsolatos előadást tartanak.

Lézetik boldog házasság. Van tanácsadó, aki ismeri a családi élet titkait - ezek a mondatok is szerepelnek annak a párkapcsolattal, házassággal foglalkozó előadássorozatnak a meghívóján, amelyre a Miha Eminescu Nemzeti Kollégiumban fog sor kerülni november 3-8. között. Az egy héten keresztül zajló sorozat a Ketten Együtt házassági műhely nevet viseli, az előadások pedig minden nap 18 órától lesznek meghallgathatók, természetesen magyar nyelven.

Az előadó, Magó Zsolt szatmárnémetiben született kolozsvári lelkész - az elmúlt négy évben a Bálintnap hetén megtartott Házasság Hete alkalmával immár negyedik éve tart hasonló, családerősítő, családmentő előadásokat. S mivel minden településen - legyen ez kimondva, vagy sem - szükség van párterápiára, házassági és társkapcsolati tanácsadásra, úgy döntött, hogy Szatmárnémetiben is tart egy ilyen sorozatot.

Az előadások látogatása ingyenes, Magó Zsolt célja a segítés, legyen szó együtt járó párokról, házasság előtt állókról vagy házastársakról, akiknek a kapcsolatában már nincs minden rendben. Az alkalmakat követően lehetőség lesz személyesen, hatszemközt megbeszélni a felmerülő gondokat az előadóval, amennyiben szükség van erre.

Az előadások sorrendje:
- november 3. - Szerelmes vagyok?
- november 4. - Szemléld, hallgasd és érezd őt!
- november 5. - A szomszéd nője mindig zöldebb
- november 6. - Hogyan veszekedjünk jól?
- november 7. - Boldog és engedelmes gyerekek
- november 8. - 10 dolog, amit tudni kell a nőkről és tíz dolog amit tudni kell a férfiakról

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: