2012-04-27 07:54:27• hírek • Póti Orsolya

Előadás és workshop az ACT 4U Egyesületnél

A Kolozsvári „Pozitív változás" Egyesület projektjeit népszerűsíti a szatmárnémeti Fiatalok és Gyerekek 4U Egyesülete április 27-28. között a szervezet székhelyén.

Újabb rendezvényre invitálja a közönséget az ACT 4U Egyesület szombaton és vasárnap, amelyre a Vasile Lucaciu 8. szám alatti székhelyen kerül sor. A szervezet önkéntesei az említett napokon 10.00 és 19.00 óra között a Kolozsvári „Pozitív változás" Egyesület projektjeit mutatja be az érdeklődőknek.

A kolozsvári szervezet megalapítója Delia Muresan trainer és pszichológus, aki az ACT 4U Egyesület tagjaival közösen a pozitív változás hatalmáról tart majd előadást. A pszichológus szerint a változás képessé tesz bennünket arra, hogy életünk átmeneti időszakait az újjászületés lehetőségeinek tekintsük. Minden változás - még a legfájdalmasabb is - lehetőséget nyújt számunkra ahhoz, hogy részesüljünk a személyes átalakulás különleges ajándékából.

A rendezvénysorozat keretében április 28-án, vasárnap 10-14 óra között „Légy varázsló! Próbáld megvalósítani álmaidat" címmel kerül sor workshopra, melynek során Muresan olyan különféle „trükköket" mutat be a résztvevőknek, amelyek alkalmazásával könnyebben elérhetik céljaikat, megvalósíthatják álmaikat.

Részletekért érdeklődjön Delia Muresannál a 0745-612-899-es telefonszámon, vagy a deliadanea@yahoo.com emailcímen. A rendezvényre való belépés 19 órától ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: