2009-01-11 13:12:15• hírek • Parajdi Andrea

Előadás egy korszerű tornateremért

Az Északi Színház színművészei helyett, most szombaton a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont fiatal diákjai léptek színpadra, és arattak nagy sikert a közönség körében.

A Hám János Római Katolikus Iskolaközpont különböző évfolyamon tanuló diákjai A kijelölt út címen, egy vallásos témájú darabot adtak elő, szombaton 18 órai kezdettel. Az előadás összeállítását és kivitelezését igazi hozzáértő szakemberek segítették, akik nem csupán a diákok előadásmódján próbáltak csiszolni, hanem a látványra is odafigyeltek.

Az előadást Varga Mária állította össze, Méhes Katalin színművésznő rendezte, a zenei kíséretet Varga Péter és Varga György biztosították. A koreográfiák kidolgozásában Trepszker Erika és Varga Mária vállaltak szerepet. A tanító célzatú produkcióban nagyszerűen megtervezett jelmezekben vonultak fel a diákok.

Nem csak amiatt lelkesedtek a diákok, hogy az előadásukkal hozzájárulhatnak iskolájuk tornatermének korszerűsítéséhez, hanem a színházi élet megismerése is motiválta őket. Méhes Kati színművésznő a darab végén elmondta, rengeteg munka van a háttrében, amelynek sikerességéhez a diákok pozitív hozzáállására volt a leginkább szükség.

A tanulók nagyszerű jelmezekben vonultak fel.

A vallásos előadás tanító célzattal bír.

Az előadást a szakma hozzáértői segítették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: